A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Привітання з Днем пам’яті та примирення, Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 07.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 242

Дорогі ветерани ! Вельмишановні земляки !

 

З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні прийміть побажання довгих років життя, міцного здоров’я, незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, віри і впевненості у завтрашньому дні. Хай життя дарує вам побільше посмішок і радості, а нові покоління свято бережуть пам’ять про безсмертний подвиг наших ветеранів!

 

9 травня - це особливий день. День перемоги над нацизмом завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу Українського народу.

 

У цей славний день, ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

 

Земний уклін вам, дорогі ветерани, учасники Другій світовій війні за мужність, стійкість, відвагу! Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки назавжди залишаться у серцях нащадків неперевершеним зразком справжнього патріотизму та благородства.

 

Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо рідної Вітчизни. 

 

Від імені депутатського корпусу районної ради, від себе особисто, дозвольте побажати вам, дорогі ветерани, солдатські вдови, вельмишановні земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!

 

 

З повагою

голова Золотоніської районної ради                                   Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора