A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Ми не просимо для себе нічого, а хочемо, щоб пам’ятали наших дітей

Дата: 11.05.2021 16:51
Кількість переглядів: 300

Сьогодні, 11 травня, з нагоди Дня матері, жінок, які пожертвували найдорожчим - життям своїх синів, які загинули у зоні проведення АТО/ООС, вшанували у Золотоніському районі. Церемонія відбулась у залі засідань Золотоніської районної ради.

 

На початку заходу всі присутні вшанували пам’ять воїнів-Героїв хвилиною мовчання.

 

Під час зустрічі голова Золотоніської районної ради Борис Євмина спільно з головою Золотоніської районної державної адміністрації Іриною Терновою подякували матерям за синів - Героїв, висловили їм глибокі співчуття та слова подяки за їхній неоціненний внесок у виховання захисників нашої держави.

 

 - Низько вклоняємося Вам, дорогі матері, за Ваших синів, які ціною свого життя відстояли свободу України. Ви виховали справжніх патріотів-чоловіків, які любили Україну і з перших днів війни стали на захист її територіальної цілісності, - зазначили у своїх виступах керівники району.

 

За неоціненний внесок у патріотичне виховання мужніх захисників України, терпіння, мудрість, самовідданість Борис Григорович та Ірина Володимирівна вручили Подяки голови Золотоніської районної ради:

         - Вірі Андрушко

         - Вікторії Газі

         - Любові Широкій

         - Любові Шевченко

         - Любові Шеремет

         - Надії Онопрієнко

         - Наталії Коломієць

         - Наталії Єпіфановій

         - Валентині Тарасенко

         - Ніні Джулай

         - Любові Гладкій

         - Тетяні Бакум

         - Валентині Риженко

         - Пелагії Фунт

         - Тамарі Крупці

         - Любові Стадник

         - Валентині Іскрі

         - Зої Бугаєнко

         - Надії Харченко.

 

- Ми не просимо для себе нічого, а хочемо, щоб пам’ятали наших дітей, зазначила у своєму виступі мати загиблого бійця, Тамара Крупка. Також під час свого виступу, Тамара Федорівна подякувала присутнім матерям за їхню згуртованість та висловила сподівання, що такі зустрічі будуть відбуватись і у подальшому.

 

По завершенню офіційної частини, Борис Євмина та Ірина Тернова, голови територіальних громад спільно з матерями обговорили наболілі проблеми. З їхніх слів стало зрозуміло, що однією з болючих для них проблем є те, що за скільки років війни на сході України так і не збудовано у м. Золотоноша пам’ятник загиблим воїнам АТО/ООС. Керівники району пообіцяли, що докладуть зусиль для пришвидшення розв’язання цього питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора