A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Голова Золотоніської районної ради провів особистий прийом громадян

Дата: 19.05.2021 15:38
Кількість переглядів: 283

19 травня голова Золотоніської районної ради Борис Євмина провів особистий прийом громадян на території Чорнобаївської територіальної громади.

 

 Борис Григорович зустрівся з родиною В’ячеслава Гончаренка із села Скородистик, яка постраждала від пожежі у березні 2021 року. Постраждалі громадяни звернулись до голови районної ради з проханням надати допомогу у відновленні документів та банківських платіжних карток, які знищив вогонь під час пожежі у будинку. За результатами розгляду вказаного звернення проблемні питання було негайно вирішено.

 

Також на прийомі у Бориса Євмини побувала жителька смт Чорнобай, Катерина Секрет, яка звернулась з проханням вирішити питання щодо створення районної містобудівної ради. Борис Григорович пообіцяв пані Катерині, що підняте питання буде вивчене відповідними районним службами та про результати його розгляду її проінформують додатково.  

 

Під час перебування на Чорнобаївщині голова Золотоніської районної ради зустрівся з головою Чорнобаївської селищної ради Сергієм Любивим та разом обговорили ряд питань, які турбують жителів територіальної громади. Зокрема, було розглянуто питання щодо стану автомобільних доріг, проведення робіт з ремонту очисних споруд та інші. За результатами обговорення було узгоджено спільні практичні кроки по їх вирішенню.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора