A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулось пленарне засідання п’ятої сесії Золотоніської районної ради

Дата: 28.05.2021 12:47
Кількість переглядів: 234

26 травня голова районної ради Борис Євмина провів пленарне засідання п’ятої сесії Золотоніської районної ради VІII скликання.

 

Засіданню сесії передувала значна робота депутатів у постійних комісіях та президії на яких було детально опрацьовано питання порядку денного сесії.

 

На порядку денному стояло 17 питань. Одними з перших було затверджено положення про районну краєзнавчу премію імені Михайла Пономаренка та літературну премію в галузі художнього перекладу імені Миколи Терещенка.

 

Далі депутати затвердили чотири районні програми та внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік. Було вирішено виділити кошти на виконання ряду районних програм: підтримки діяльності органів виконавчої влади; розвитку інформаційного простору Золотоніського району; цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню та реагування забезпечення техногенної та пожежної безпеки; заходів з відзначення державних, районних, професійних свят, ювілейних дат, інших урочистих подій, заохочення за заслуги перед Золотоніським районом.

 

Без зволікань рада затвердила проекти землеустрою щодо встановлення меж адміністративно - територіального утворень сіл Мехедівка та Бубнівська Слобідка.

 

Серед наступних питань порядку денного - зміна назви та затвердження статуту комунального підприємства, затвердження ліквідаційного балансу Золотоніського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, внесення змін до списку присяжних Чорнобаївського районного суду, передача автомобільного транспорту Великохутірській та Драбівській територіальним громадам.

 

На завершення своєї роботи депутати внесли зміни до складу постійної комісії Золотоніської районної ради та підтримали звернення Української асоціації районних та обласних рад до Президента України, Голови Верховної ради України та Прем’єр-міністра України стосовно проблем діяльності районних та обласних рад, їх вирішення, а також перспектив децентралізації.

 

Також депутати підтримали депутатський запит депутата Золотоніської районної ради Наталії Подриги щодо необхідності термінового вирішення ситуації, яка склалася на очисних спорудах у селищі міського типу Чорнобай.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора