A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Дві команди Золотоніського району взяли участь в обласній спартакіаді серед депутатів усіх рівнів

Дата: 02.06.2021 15:59
Кількість переглядів: 240

У суботу 29 травня відбулися змагання обласної спартакіади  серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та  селищних рад.  Заходи проходили у спорткомплексі "Колос" м. Городище.

Під час церемонії урочистого відкриття Спартакіади теплі  напутні слова учасникам змагань  висловив голова Золотоніської районної ради Борис Євмина.

Понад 100 учасників взяли активну участь у змаганнях із футзалу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок. Серед депутатів обласної ради участь у змаганнях брав Григорій Плічко, депутати Золотоніської районної ради Сергій Барвет, Володимир Стріховський, Максим Приходько, а також представники Великохутірської, Вознесенської, Гельмязівської, Новодмитрівської територіальних об’єднаних громад.

Першість у змаганнях з  шахів серед чоловіків виборов депутат Новодмитрівської сільської  ради Олександр Нагаєвський.

Серед жінок – Алла Некоз депутат Драбівської селищної ради виборола  3 місце у змаганнях шашок.

За результатами змагань  команда Золотоніського району отримала 3 загальнокомандне місце - 399 очок.

Золотоніський район також представляла збірна команда Чонобаївської та Іркліївської ОТГ, яка  виборола першість серед чоловіків у грі із футзалу, та в результаті зайняла 2 загальнокомандне місце - 419.5 очок.

За результатами змагань суддівська колегія відібрала кращих спортсменів, які  представлятимуть Черкаську область на всеукраїнських змаганнях у м. Чорноморськ.

Дякуємо за підтримку нашої команди керівнику ПСП «Плешкані» Людмилі Лисун,  фізичній особі - підприємцю Жанні Старухіній та  усім учасникам обласної спартакіади  за  участь у змаганнях.

 

Золотоніська районна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора