A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Центр розвитку творчості та роботи з обдарованими дітьми відкрили у с. Гельмязів

Дата: 04.06.2021 11:53
Кількість переглядів: 219

3 червня голова Золотоніської районної ради Борис Євмина разом з головою Золотоніської районної державної адміністрації Іриною Терновою взяли участь у святкових заходах з нагоди відкриття комунальної установи ,,Центр розвитку творчості та роботи з обдарованими дітьми Гельмязівської сільської ради. Цього дня на відкриття Центру прибуло багато гостей. На подвір’ї установи шановних гостей зустрів фольклорний ансамбль ,,Калинята, подарувавши їм музичне вітання.

Урочиста частина відкриття позашкільного закладу розпочалась з Державного Гімну України та вітальних слів запрошених на захід гостей.

У рамках заходу Борисом Григоровичем та Іриною Володимирівною було висловлено теплі слова вітань на адресу вихованців та їх наставників і вручено цінні подарунки.

По завершенню офіційної части, присутні ознайомились з освітнім середовищем Центру, виставкою творчих робіт гуртків та відвідали Гельмязівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів.

Також цього дня на шкільному стадіоні та парковій зоні відбулися заходи до Міжнародного дня захисту дітей за участі місцевої творчої молоді.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора