A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Державних службовців привітали з професійним святом

Дата: 24.06.2021 08:59
Кількість переглядів: 252

Кожного року 23 червня в Україні відзначають День державної служби - свято людей, які уповноважені виконувати функції держави у різних сферах життя наших громадян.

Привітали держслужбовців з цією подією голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, голова Золотоніської районної державної адміністрації Ірина Тернова, депутат Черкаської обласної ради Євгеній Курбет, керуючий справами Золотоніської районної ради, голова Золотоніського міськрайонного комітету профспілки працівників державних установ Сергій Стрижак.

У заході також взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів Золотоніської райдержадміністрації, місцевих територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

Керівники району Борис Григорович та Ірина Володимирівна адресували державним службовцям багато теплих та щирих слів, дякували за професіоналізм, компетентність, ініціативність, чесність і відданість своїй справі.

Крім того, Борис Євмина та Ірина Тернова побажали усім присутнім  миру, щастя, добробуту і благополуччя, творчої наснаги, життєвого і професійного піднесення, нових здобутків у справі сумлінного служіння народу України. З нагоди свята нагородили кращих державних службовців почесними грамотами районної ради та почесними грамотами райдержадміністрації.

На завершення урочистих заходів, з професійним святом присутніх у залі привітали працівники Золотоніського міського будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора