A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулись робочі наради щодо наповнення місцевих бюджетів та підготовки до нового опалювального сезону

Дата: 25.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 264

24 червня голова Золотоніської районної ради Борис Євмина разом з головою Золотоніської райдержадміністрації Іриною Терновою, головами територіальних громад Золотоніського району взяв участь у робочій зустрічі з представниками головного управління ДПС у Черкаській області.

 

У ході зустрічі разом з представники головного управління Державної податкової служби у Черкаській області було обговорено шляхи вирішення проблемних питань, пов’язаних з реалізацією державної політики у бюджетній та податковій сфері з метою збільшення надходжень податків та зборів до бюджетів територіальних громад. Крім того, під час робочого діалогу також було акцентовано увагу на встановленні ставок місцевих податків, легалізацію найманої праці та доходів населення, розширення бази оподаткування та багато іншого. За результатами роботи було прийнято відповідні рішення.

 

Цього ж дня Борис Григорович взяв участь у роботі обласного оперативного штабу з координації дій щодо своєчасної підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років. Під час засідання директор департаменту інфраструктури та житлово-комунального господарства Черкаської обласної адміністрації Сергій Чубань зазначив, що підготовка до нового опалювального сезону проходить у плановому режимі, хоча є проблемні питання, над вирішенням яких повинні працювати територіальні громади та підприємства теплопостачання.

 

За результатами роботи було визначено коло проблемних питань і першочергових завдань, які потрібно вирішити до початку чергового опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора