A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулися урочистості з нагоди професійних свят

Дата: 05.07.2021 10:34
Кількість переглядів: 303

   2 липня цього року заступник голови Золотоніської районної ради Валентина Ярош спільно з головою Золотоніської райдержадміністрації Іриною Терновою, головами територіальних громад Золотоніського району взяла участь в урочистих заходах з нагоди Дня Національної поліції України.

    Цього дня з нагоди професійного свята керівництво району та голови громад побажали присутнім поліцейським миру та злагоди, міцного здоров’я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі.

    За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, досягнення значних успіхів у боротьбі зі злочинністю, зміцненні законності й правопорядку, захисту прав і свобод громадян, високий професіоналізм та з нагоди Дня Національної поліції кращих працівників Золотоніського районного відділу поліції було нагороджено почесними грамотами районної ради та почесними грамотами районної державної адміністрації.

    На завершення урочистих заходів, з професійним святом присутніх у залі привітали працівники Золотоніського міського будинку культури.

 

    Цього ж дня заступник голови Золотоніської районної ради Валентина Ярош спільно з головою Золотоніської райдержадміністрації Іриною Терновою взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня зенітних ракетних військ, які проходили на території військової частини А 1402.

    Валентина Іванівна та Ірина Володимирівна привітали військовослужбовців військової частини, які щодня здійснюють оборону повітряного простору нашої держави, забезпечують мирі спокій українців. Найкращих військовослужбовців відзначили почесними грамотами районної ради та почесними грамотами райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора