A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради взяв участь у зборах Української асоціації районних та обласних рад

Дата: 08.07.2021 15:30
Кількість переглядів: 453

2 липня цього року у Києві відбулись збори Української асоціації районних та обласних рад на тему: ,,Проблемні питання фінансового забезпечення районних рад. У заходів взяв участь голова Золотоніської районної ради Борис Євмина спільно з колегами із Черкащини - Сергієм Струком, Олександром Василенком і Віталієм Олійником - голови Звенигородської, Черкаської та Уманської районних рад.

Потрібно відзначити, що цей захід було організовано за ініціативи голів районних ради зі всієї України.

На зібранні було обговорено загальний стан функціонування районних рад; їхнє фінансове забезпечення; шляхи розв’язання проблемних питань, які виникли у зв’язку з неналежним фінансовим забезпечення районних рад. До спілкування із очільниками районних рад долучились народні депутати, зокрема голова профільного комітету Верховної Ради України Андрій Клочко, керівники відповідних структурних підрозділів Міністерства фінансів України та Міністерства розвитку громад і територій України, експерти Анатолій Ткачук та Ігор Пілько.

За результатами зборів було ухвалено відповідну резолюцію.

Крім того, голови районних рад Черкаської області передали в секретаріат Української асоціації районних та обласних рад колективне звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Української асоціації районних та обласних рад щодо відстоювання інтересів органів місцевого самоврядування субрегіонального рівня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора