A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулось пленарне засідання шостої сесії Золотоніської районної ради

Дата: 19.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 489

   14 липня голова районної ради Борис Євмини провів пленарне засідання шостої сесії Золотоніської районної ради VІII скликання.

   Перед початком сесії Борис Григорович виконав приємну місію - вручив присутнім у залів учасникам змагань Подяки голови Золотоніської районної ради за активну участь в обласній спартакіаді серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад, що проходила у цьому році в місті Городище.

   Під час вручення голова районної ради нагадав присутнім, що збірна команда Золотоніського району, яка була представлена депутатами обласної та районної рад, сільськими депутатами і посадовими особами, а також представниками Великохутірської, Вознесенської, Гельмязівської, Драбівської, Новодмитрівської територіальних громад здобули третє загальнокомандне місце. Друге загальнокомандне місце виборола збірна команда Чорнобаївської та Іркліївської територіальних громад.

   Цього дня виконавчий директор Черкаського регіонального відділення Асоціації міст України Вікторія Повісьмак вручила від Асоціації міст України сертифікати на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проекту ,,Подолання цифрової освітньої нерівності. У Золотоніському районі грантові сертифікати отримали три громади — Золотоніська міська рада на 1 млн. грн, Драбівська селищна рада — 500,00 тис.грн, та Іркліївська сільська рада — 500,00 тис.грн.

   Засіданню сесії передувала значна робота депутатів у постійних комісіях та президії, де було детально опрацьовано всі питання порядку денного сесії.

   На розгляд внесли 14 питань. Одними з перших було затверджено три програми: протидії тероризму на території Золотоніського району на 2021-2025 роки, розвитку та підтримки медичних закладів та установ соціального захисту Золотоніського району на 2021-2023 роки, забезпечення житлом учасників ООС/АТО та деяких категорій осіб на 2021 - 2025 роки.

   Далі депутати затвердили положення про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Михайла Старицького та внесли зміни до районних програм і до районного бюджету на 2021 рік.

    Скрупульозно обговоривши на засіданнях постійних комісій та під час пленарного засідання, заслухавши думку представників Іркліївської територіальної громади, рада своїм рішенням погодила надання надр у користування з метою геологічного вивчення, розробки родовищ корисних копалин місцевого значення приватному підприємству ,,Прогрес 11.

   Без зволікань рада затвердила проекти землеустрою щодо встановлення меж селі Демки та Новомиколаївка.

   Серед наступних питань порядку денного, які було розглянуто депутатським корпусом — затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості будівництва, надання дозволу комунальним підприємствам на укладення договорів постачання природного газу та передачу автомобільного транспорту територіальним громадам.    По завершенню роботи сесії районної ради відбувся день інформування голів територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора