A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулось пленарне засідання дев’ятої сесії Золотоніської районної ради VІII скликання

Дата: 09.12.2021 17:00
Кількість переглядів: 213

07 грудня голова районної ради Борис Євмина провів пленарне засідання дев’ятої сесії Золотоніської районної ради VІII скликання.

 

 Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, районні обранці вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, які загинули на сході України.

 

На порядок денний сесійного засідання Борис Євмина запропонував депутатам внести питання, які були попередньо вивчені членами постійних комісій та президією районної ради, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження.

 

Одними з перших було затверджено зміни до трьох районних програм: розвитку інформаційного простору Золотоніського району на 2021 - 2023 роки; цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання їх виникненню та реагуванню, забезпечення техногенної та пожежної безпеки; розвитку та підтримки медичних закладів та установ соціального захисту Золотоніського району на 2021-2023 роки.

 

Далі депутати затвердили зміни до районного бюджету на 2021 рік та проекти землеустрою щодо встановлення меж сіл Новодмитрівської і Іркліївської сільських рад.

 

Депутатським корпусом також було розглянуто програму підтримки діяльності органів виконавчої влади на 2022 - 2023 роки, тарифи на послуги з постачання теплової енергії, статут Золотоніського районного комунального підприємства ,,Райтеплоенергія”, питання управління комунальним майном та план діяльності Золотоніської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

 

У результаті обговорення з усіх питань порядку денного було ухвалені відповідні рішення.

 

По завершенню розгляду питань, відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Борис Григорович привітав присутніх у залі зі святом та вручив депутатам Любові Бут, Ларисі Глобі, Наталії Джурі, Мар’яні Ніщенко, Оксані Прудиус, Катерині Сененко, Михайлу Чорненко, Володимиру Шинкаренку подяки голови Золотоніської районної ради за активну депутатську діяльність, значний особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування.

 

У зв’язку з тим, що до кінця поточного року депутатам потрібно буде зібратися аби розглянути питання районного бюджету на 2022 рік у роботі сесії Золотоніської районної ради оголошена перерва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора