A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Сесія районної ради продовжила свою роботу

Дата: 28.12.2021 15:44
Кількість переглядів: 218

   24 грудня цього року відбулось друге пленарне засіданні дев’ятої сесії Золотоніської районної ради. Участь у роботі сесії взяли депутат Черкаської обласної ради Вадим Гайович, заступник керівника Золотоніської окружної прокуратури Олександр Чумаченко, начальник Золотоніського районного відділу поліції ГУНП в Черкаській області Олександр Охріменко, представник територіальних громад району, журналісти місцевих засобів масової інформації.

 

Першим, депутати обговорили результати діяльності та взаємодію правоохоронних органів по забезпеченню законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Золотоніського району. З цього приводу керівники контролюючих і правоохоронних органів: заступник керівника Золотоніської окружної прокуратури Олександр Чумаченко та начальник Золотоніської поліції Олександр Охріменко детально охарактеризували проведені заходи, які були спрямовані на зміцнення законності на території Золотоніського району, профілактику злочинності. Правоохоронцям вдається контролювати криміногенну ситуацію.

 

На розгляд районних обранців заступником голови Золотоніської райдержадміністрації Ігорем Троценком було презентовано районну програму підтримки Золотоніського батальйону територіальної оборони.

 

Як зауважив голова райради Борис Євмина, що всі чітко розуміють ту ситуацію, яка склалась біля кордонів нашої держави, а тому звернувся до своїх колег, щодо підтримки даного питання. Депутати одноголосними підтримали внесену на їх розгляд програму. Крім того, програмою рекомендовано виконавчим комітетам сільських, селищних, міської ради розробити аналогічні місцеві програми і подати їх на затвердження відповідним радам.

 

Під час своєї роботи депутати проголосували за затвердження у новій редакції статуту комунального підприємства ,,Драбівські теплові мережі, відмову від права постійного користування земельною ділянкою закладом освіти у селі Подільське.

 

Також депутатами схвалено районний бюджет Золотоніського району на 2022 рік та підтримано звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо виділення освітньої субвенції на заробітну плату педагогічних працівників закладів дошкільної та позашкільної освіти.

 

Стосовно всіх питань, що виносились на розгляд депутатів Золотоніської районної ради, було прийнято відповідні рішення.

 

Слід зауважити, що перед початком другого пленарного засідання 9 сесії, відбулась робота депутатів у постійних комісіях та президії районної ради над питаннями порядку денного, які було запропоновано до розгляду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора