A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулася десята сесія Золотоніської районної ради VIII скликання

Дата: 27.01.2022 17:00
Кількість переглядів: 282

26 січня під головуванням голови районної ради Бориса Євмини відбулася десята сесія Золотоніської районної ради  VIII скликання. В роботі пленарного засідання окрім 32 депутатів районної ради взяли участь голова райдержадміністрації Ірина Тернова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, представники ЗМІ.

 

На початку сесії депутати розглянули питання про звіт голови Золотоніської районної ради Бориса Євмини за 2021 рік. Користуючись нагодою, голова районної ради висловив подяку всім депутатам VIII скликання за активну роботу в постійних пленарних засіданнях сесій, за підтримку, розуміння та плідну роботу, взаємодію з райдержадміністрацією, територіальними громадами, підприємствами, установами, організаціями району. За результатами зазначеного вище питання депутати одноголосно схвалили звіт голови Золотоніської районної ради. Наступним питанням депутати заслухали звіт фінансового управління райдержадміністрації про виконання районного бюджету Золотоніського району за 2021 рік та внесли зміни до рішення районної ради від 24.12.2021 №9-28/VIII «Про районний бюджет Золотоніського району на 2022 рік».

 

Загалом на порядок денний сесійного засідання було винесено 16 питань, які були попередньо вивчені членами постійних комісій, президією районної ради, детально опрацьовані та рекомендовані для затвердження на сесії районної ради. Під час сесійного засідання депутатський корпус затвердив проекти рішень щодо встановлення меж адміністративно-територіальних одиниць сіл Гельмязівської сільської та Чорнобаївської селищної рад. Депутатами було розглянуто ряд питань щодо  передачі в оренду нерухомого майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міста, Золотоніського району та ряд інших питань щодо управління комунальним майном.

 

Враховуючи напружену ситуацію навколо загрози військового вторгнення в Україну, на сесію районної ради завітав командир обласної бригади територіальної оборони в/ч А 7046 підполковник Анатолій Стуженко. У своєму виступі командир бригади звернувся з проханням підтримки Золотоніського батальйону територіальної оборони в/ч А7323. Депутатами районної ради було ухвалено рішення про виділення з районного бюджету 100 тисяч гривень на виконання першочергових заходів передбачених програмою підтримки Золотоніського батальйону територіальної оборони в/ч А7323.

 

У ході роботи сесії депутатами було внесено зміни і доповнення до ряду цільових районних програм та ухвалено відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора