A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 07.02.2022 13:07
Кількість переглядів: 365

   Сьогодні, 7 лютого 2022 року, в залі засідань районної ради відбулася щотижнева апаратна нарада. У роботі наради прийняли участь голова Золотоніської районної ради, заступник голови, працівники виконавчого апарату районної ради, голова районної держадміністрації, заступники голови, керівники апаратів, відділи апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.

         На нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності району стосовно соціальної сфери населення.

         Заступник директора Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості Наталія Дворник проінформувала присутніх про те, що протягом 2021 року було надано 10149 профорієнтаційних послуг, чисельність осіб, охопленими цими послугами, складає 2929. Станом на 01.01.2022 року на обліку перебувало 635 безробітних, але з метою забезпечення тимчасової зайнятості населення філією здійснюється організація та проведення громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру. Було працевлаштовано 58 осіб з обмеженими фізичними можливостями.

         У ході апаратної наради прозвучали пріоритетні напрямки в реалізації державної політики у сфері зайнятості населення Золотоніського району. Спеціалістами центру зайнятості постійно проводиться надання повного комплексу соціальних послуг для забезпечення гарантій зайнятості, працевлаштування, організації професійного навчання, надання профорієнтаційних послуг особам в разі звернення до центру зайнятості.

         Не менш важливим питанням було про зміни в пенсійному законодавстві в 2022 році. Начальник Золотоніського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Вікторія Карасьова доповіла присутнім про розміри підвищення пенсій у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму та перелічила категорії тих осіб, яким перерахують виплати. Окремо розповіла про доплати пенсіонерам, які досягли певного віку.

         По закінченню наради було підведено підсумки розглянутих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора