A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

РЕЗУЛЬТАТИ РОБОТИ ЗОЛОТОНІСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ДСНС ЗА 2021 РІК ТА ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ НА 2022 РІК

Дата: 14.02.2022 14:15
Кількість переглядів: 347

    10 лютого в приміщенні Золотоніського районного управління ГУ ДСНС під головуванням начальника Головного Управління, було проведено колегію  в режимі відеоконференції. Взяли участь заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віктор Гусак, начальники підпорядкованих підрозділів, керівники структурних підрозділів Головного управління, голова Золотоніської районної ради, керівники міста.

     Учасники говорили про результати роботи Черкаської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2021 рік та визначили основні завдання на 2022 рік.

     Як відомо, підрозділи ДСНС виїжджають не лише на ліквідацію пожеж на відкритих ділянках місцевості, полях чи сільгоспугіддях, а й на масштабні ДТП із жахливими наслідками, де є потерпілі. Коли трапляється ДТП, відлік йде на хвилини. Саме оперативність служб у цих ситуаціях рятує людські життя. За рік було 33 таких виїзди. Для цього необхідні автомобілі спеціально обладнані гідравлічним рятувальним обладнанням, системою стабілізації транспортних засобів, автомобільною радіостанцією, первинними засобами пожежогасіння на основі води та піни, бензопилою та іншими вважливими компонентами. У Золотоніському районі є лише один спеціально обладнаний транспорт, але цього недостатньо. Так як територія Золотоніського району значно збільшилася, то виникає необхідність у ще одному придбанні автомобіля. Тому цю пропозицію було винесено на розгляд  в Головне Управління ГУ ДСНС. У перспективних планах є відкриття трьох нових пожежно-рятувальних  частин у Золотоніському районі.

      Учасники обговорили актуальні питання запобігання, попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора