A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 14.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 405

    14 лютого відбулася щотижнева апаратна нарада за участю керівництва Золотоніської районної ради, райдержадміністрації, заступників голови, керівників апарату, начальників управлінь, відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій було проаналізовано роботу за минулий тиждень та обговорено основні питаня на поточний тиждень.

 

    На порядок денний апаратної наради було внесено два актуальних питання.

   Про підсумки виконання робіт з капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Золотоніського району у 2021 році доповіла начальниця відділу інфраструктури та житлово-комунального господарства Золотоніської райдержадміністрації Алла Савісько, детально зупинившись на цифрових показниках. Відділом інфраструктури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації надані пропозиції Департаменту будівництва Черкаської обласної державної адміністрації щодо ремонту доріг загального користування місцевого значення, які потребують капітального та поточного середнього ремонтів у 2022 році.

    Про деклараційну кампанію 2022 розповіла Альона Мусієнко - головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Золотоніської райдержадміністрації. Вона наголосила на тому, що особи уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. Альона Мусієнко акцентувала увагу на тому, що за порушення вимог фінансового контролю настає адміністративна, дисциплінарна,  кримінальна відповідальність. Наголосила і на тому, що лише суб’єкт декларування несе особисту відповідальність за вчасність подання декларації та повноту і достовірність відображених в ній відомостей.

    Учасники наради, проаналізували поточний стан справ у районі, визначили коло завдань на найближчий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора