A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ЦІНА ЧУЖОЇ ВІЙНИ

Дата: 15.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 379

«…Пройшли роки, війну ж ту не забути, 

бо кожен воїн, що вернувсь живим 

згадає тих кого не повернути 

бо й вірний друг там згинув молодим…»

 

 

   Багато наших співвітчизників злягли на гарячих та чужих пісках Афганістану і не менше воїнів-інтернаціоналістів повернулися додому скаліченими. Бої вже закінчилися, але пам’ять залишилася вічною.

 

 

   15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ої річниці виведення військ з Афганістану у місті Золотоноша біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам зібралися місцеві мешканці.  

   Голова районної ради Борис Євмина, голова райдержадміністрації Ірина Тернова, голова Золотоніської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Віталій Кучерявий, представники міської влади, учасники бойових дій, громадські активісти та інші, долучилися до заходу та разом із земляками вшанували хвилиною мовчання воїнів, схилили голови перед світлою пам`яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям та прикордонникам. Це люди, які були приречені служити там, де смерть сіяла своє насіння у кам’яний ґрунт афганських гір. Афганістан - рана, яка для великої кількості українських сімей залишається незагоєною.  

 

 

   Тож шановні краяни, вище підіймаймо стяг Пам’яті! Щоб ніхто в світі не зміг зробити вигляду, ніби він забув, як втрачали найдорожчих людей, забув, як чекали першого дня без війни…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора