A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ ТА ОБМІН ДОСВІДОМ

Дата: 18.02.2022 15:24
Кількість переглядів: 368

    Вчора до Золотоніської районної ради прибула делегація з Черкаської районної ради на чолі з головою Олександром Василенком. Візит пройшов у рамках підготовки до позачергових пленарних засідань рад, які відбулися вже сьогодні та з метою обміну досвідом.

   Особливу увагу було зосереджено на проблемні питання, які стосуються функціонування районних рад в умовах децентралізації. У ході зустрічі учасники також розглянули основні положення закону «Про основи національного спротиву» та стан готовності територіальної оборони в районах, облаштування приміщень в яких планується розміщення батальйонів, фінансування та інші нагальні потреби, які можна вирішити на районному рівні. Обговорили актуальні проблеми та шляхи досягнення цілей державної політики у сфері фізичної культури та спорту, зокрема футболу.       

     На завершення робочої зустрічі голова Золотоніської районної ради Борис Євмина подякував усім за співпрацю та інформативність. Окрім консультативної інформації, всі учасники отримали новий безцінний досвід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора