A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулася позачергова сесія Золотоніської районної ради

Дата: 18.02.2022 19:03
Кількість переглядів: 420

   18 лютого поточного року відбулося засідання одинадцятої позачергової сесії депутатів Золотоніської районної ради VІІІ скликання, яке провів голова райради Борис Євмина. В роботі сесії зареєструвалось 28 депутатів районної ради із 42 обраних. Необхідність термінового скликання була зумовлена нагальними питаннями щодо комунальної власності.

   До початку самої сесії, члени постійної комісії районної ради з питань управління майном, комунальної власності, інвестиційної та підприємницької діяльності (голова комісії - Глоба Л. І.) досконало вивчили і обговорили питання та затвердили порядок денний сесії.

   Сесія розпочалася з приємного моменту - голова Золотоніської районної ради Борис Євмина привітав депутата VIII скликання Олександра Тарасенка з минулим ювілейним днем народження, яке він відсвяткував 15 лютого.

   Депутати розпочали свою роботу на сесії з розгляду питання про припинення дії договору на закріплення майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл Золотоніського району на праві оперативного управління. Далі, відповідно до порядку денного депутати розглянули і прийняли рішення, що стосуються внесення доповнень до переліку об’єктів районної комунальної власності, передача яких в оренду у 2022 році буде здійснена без проведення аукціону. Третім питанням, з яким виступив на сесії директор комунального підприємства «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради Черкаської області Валерій Василенко, було щодо встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів по КП «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради. Четверте питання було про зміни у складі постійних комісій.

   Далі, відповідно до порядку денного депутати розглянули і прийняли рішення, що стосуються внесення доповнень до переліку об’єктів районної комунальної власності, передача яких в оренду у 2022 році буде здійснена без проведення аукціону. Третім питанням, з яким виступив на сесії директор комунального підприємства «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради Черкаської області Валерій Василенко, було щодо встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та організацій, інших споживачів по КП «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради. Четверте питання було про зміни у складі постійних комісій.

   Далі обранці району заслухали голову фракції «БЮТ» Миколу Авраменка, який зачитав проєкт звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України. Цей проєкт не був підтриманий відповідною кількістю голосів.

   Наприкінці засідання сесії виступила Мар’яна Ніщенко. Виступ якої був своєрідним закликом для всіх політичних сил до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

   По всіх питаннях, винесених на позачергову сесію районної ради, депутати прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора