A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Тему розвитку футболу у районі продовжили вже цієї п’ятниці

Дата: 18.02.2022 19:12
Кількість переглядів: 473

   Сьогодні у залі засідань районної ради відбулася робоча нарада з активістами району та керівниками об’єднаних територіальних громад, яку провели голова Золотоніської районної ради Борис Євмина та голова райдержадміністрації Ірина Тернова. Тема була присвячена найпопулярнішому виду спорту - футболу. Учасники обговорювали питання проведення Чемпіонату з футболу як для дітей, так і для дорослих. 

   Як зазначилося в ході наради, Золотоніський район має високі показники у змаганнях з цього виду спорту. Двадцять дві команди у районні приймає участь у змаганням різних рівнів, це більше п’ятиста осіб. У планах є провести Чемпіонат з футболу серед дітей (всі положення, щодо проведення Чемпіонату, будуть відправленні на електронні адреси у кожну територіальну громаду). Для сільських дітей це буде чудовою можливістю проявити себе.

   Питання фінансування Чемпіонату для дорослих спричинило жваве обговорення серед присутніх. Для його проведення необхідно забезпечити учасників транспортом, спортивним інвентарем, формою, тощо.

   В процесі наради вдалося сформувати покроковий план розглянутих спільно питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора