A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Щотижнева нарада

Дата: 21.02.2022 14:23
Кількість переглядів: 447

   21 лютого 2022 року відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступника голови Золотоніської районної ради Валентини Ярош та заступника голови райдержадміністрації Богдана Возняка, працівників апарату районної ради, начальників управлінь, відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації. 

   На порядок денний було винесено одне питання про організацію територіальної оборони в Золотоніському районі. Це питання є надзвичайно важливим і актуальним. Зокрема, начальник відділу з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи апарату райдержадміністрації Олександр Савенков, доповів про загальний стан готовності захисних споруд цивільного захисту та організацію територіальної оборони в Золотоніському районі. Він прозвітував про те, що в районі формується окремий батальйон Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Для нього було виділене двохповерхове приміщення, повністю придатне для першочергового облаштування робочих місць кадру батальйону.

   На нараді обговорювалося питання фінансування згідно програми «Про підтримку Золотоніського батальйону територіальної оборони в/ч А7323», яку 24 грудня 2021 року було прийнято на сесії Золотоніської районної ради. Передбачається залучання додаткового фінансування з ресурсів районного бюджету, місцевих бюджетів органів місцевого самоврядування та інших джерел, не заборонених законодавством, для забезпечення потреб особового складу батальйону. 

   Під час наради було проаналізовано поточний стан готовності захисних споруд та рекомендовано деяким балансоутримувачам провести роботу по приведенню даних споруд до вимог чинного законодавства. 

   Також на нараді було наголошено на тому, що в засобах масової інформації багато гібридної провокації та дезінформації. Ми українці, не маємо на це реагувати, адже дезінформація із нагнітанням паніки є найбільш небезпечним елементом гібридної війни, яку веде ворог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора