A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Відбулася дванадцята сесія Золотоніської районної ради

Дата: 25.05.2022 16:21
Кількість переглядів: 178

Сьогодні, 25 травня 2022 року, відбулася чергова 12 сесія Золотоніської районної ради VIII скликання. В роботі пленарного засідання взяли участь 31 із 42 депутатів районної ради, голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина Тернова та представники засобів масової інформації.

Провів пленарне засідання голова районної ради Борис Євмина.

На початку зібрання депутати вшанували пам'ять загиблих, які полягли в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Згадали поіменно 27 військових нашого району, які віддали своє життя у боротьбі з окупантом за власну свободу.

Після цього народні обранці перейшли, безпосередньо, до розгляду порядку денного на який виносилося 3 питання. Згідно з регламентом роботи районної ради ці питання були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій. Вони стосувалися, зокрема, управління майном районної комунальної власності та припинення діяльності депутатської фракції політичної партії ОПЗЖ у Золотоніській районній раді.

Відповідно до порядку денного дванадцятої сесії депутати заслухали інформацію від голови районної ради Бориса Євмини про результати діяльності Золотоніської районної ради в період запровадження воєнного стану. Він висловив подяку бізнесу, який не стоїть осторонь від проблем держави, Золотоніській районній військовій адміністрації, всім очільникам громад, старостам, громадським активістам та всім людям, які долучилися до роботи.

Ірина Тернова приєдналася до виступу голови Золотоніської районної ради та наголосила на тому, що лише спільними зусиллями та плідною співпрацею ми всі досягнемо бажаних результатів.

Так як, всі питання були детально розглянуті на засіданнях постійних комісій, то сесія пройшла конструктивно і злагоджено.

По закінченню сесії Борис Євмина подякував усім присутнім за злагоджену і плідну роботу, вирішення і врегулювання поставлених на порядок денний питань та закликав, усіх присутніх бути одностайними, спільно вирішувати усі проблемні питання та гідно приймати виклики сьогодення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора