A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Чужих дітей не буває, а разом ми зможемо ще більше бути корисними для нашої країни і для кожного маленького жителя зокрема

Дата: 02.06.2022 16:05
Кількість переглядів: 290

    Діти - сироти не мають щасливого дитинства, бо не знають батьківської ласки і тепла. На превеликий жаль, сьогодні в Україні сиріт стало набагато більше, ніж було. Точної кількості зараз не знає ніхто, адже йдуть бойові дії і кожного дня жертв серед мирного населення  стає все більше. Ми всі зобов'язані продовжувати підтримувати цих дітей, які в такий складний час залишилися без батьківського піклування.

     Сьогодні працівниками Золотоніської районної ради було передано гуманітарний вантаж сім’ї Гребенюків (м. Золотоноша), які є волонтерами.  Вже найближчими днями вони відправлять допомогу в один із дитячих будинків  Харківської області.

      Дитячий будинок отримає від нас велику кількість дитячого харчування, пелюшки, памперси, засоби особистої гігієни, одяг на діток різного віку та коляски тростинки. Дітям зараз особливо необхідно відчувати нашу з Вами турботу. Ми повинні дати їм шанс на щасливе майбутнє у вільній країні!

     Творімо добро разом!

     Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора