A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Підтримавши невелику кількість людей, ми даємо віру в майбутнє всій нації

Дата: 07.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 361

   Волонтери міста Києва утримують велику кількість переселенців з різних куточків нашої країни, які постійно потребують продуктів харчування. Золотоніська районна рада допомогла їм у цьому відправивши овочі, крупи та консервовані вироби в обмін на що, отримала матраци та засоби особистої гігієни.

   30 матраців були вже передані захисникам, які отримали поранення внаслідок російської агресії. Це забезпечить комфортне перебування військових та підтримає високу ефективність лікування. Попри всі негаразди, бойовий дух хлопців високий, більшість поранених чекають на одужання, щоб знову повернутися до лав захисників нашої свободи та гідності.

   7 червня 70 штук матраців були відправлені на передову, де на сьогоднішній день лежачих місць на всіх не вистачає, тож військові лежать по двоє на одному матраці, а велика частина з них – просто на землі.

   Нехай ця маленька та спільна справа дійсно допоможе у порятунку людських життів. Пам’ятаймо! Підтримавши невелику кількість людей, ми даємо віру в майбутнє всій нації!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора