A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2022 09:37
Кількість переглядів: 436

   28 червня в нашій державі відзначається історична подія. Цього дня у 1996 році був ухвалений Основний Закон України. Та цього року цей день буде, як ніколи раніше, щемливим і болісним…

   Нашу Конституцію, волю, свободу та Незалежність у нас ніхто не в змозі відібрати. Вона є нашим щоденним нагадуванням про те, що має залишатися незмінним в Україні: життя людини як найвища цінність, свобода та демократія та національна єдність. Нашій країні особливо непросто , адже, ствердивши соборність і свободу десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійним, відстоювати права і свободи у кривавій та підступній війні з агресором. Тож маємо набратися терпіння і віри. Мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!

   Тож давайте разом формувати вільне, справедливе, солідарне суспільство, потужну та заможну державу, що побудована на основах європейської демократії. Нехай мир і злагода посприяють подальшій розбудові правової держави!

 

 

З повагою

 

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора