A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ВИХІДНІ РАЙОННОЇ РАДИ ЗАДЛЯ БЛАГОДІЙНОЇ МЕТИ

Дата: 19.07.2022 14:06
Кількість переглядів: 451

   17 липня на центральному стадіоні «Колос» у місті Золотоноша відбувся 5 тур благодійного турніру з футболу «Кубок Героїв ЗСУ», участь у розіграші якого взяли 2 команди: «Златокрай-2017» та МСК «Дніпро» (м. Черкаси). Перемогу здобула команда МСК «Дніпро» з рахунком 3:2.

     Це не просто футбол – це гра, яка ще більше всіх згуртовувала та об’єднала в боротьбі за нашу незалежність та перемогу. Збір коштів на підтримку ЗСУ був першочерговим та найважливішим завданням цього турніру. Під час гри було зібрано 14 540 грн.

   Вагомий внесок зробила голова Великохутірської територіальної громади Ніна Шинкаренко, викупивши м’яч з автографами гравців команди «Златокрай-2017» за 3 500 грн. та партію марок «російський військовий корабель» за 2 500 грн., Сергій Барвет викупив марки за 3000 грн.

     Всі зібрані кошти були спрямовані на підтримку наших армійців. Дякуємо всім гравцям за популяризацію спорту, бо спортивна нація – здорова нація! А всім вболівальникам та меценатам за небайдужість та підтримку наших Збройних Сил України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора