A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

13 сесія Золотоніської районної ради відбулась у переддень Дня Незалежності України

Дата: 23.08.2022 14:55
Кількість переглядів: 472

???????? 23 серпня, напередодні найбільшого національного свята – Дня Незалежності в Україні відзначається – День Державного прапора. Саме сьогодні у приміщенні Золотоніської районної ради відбулась чергова тринадцята сесія районної ради VIII скликання, яку провів голова райради Борис ЄВМИНА. В роботі сесії зареєструвалось 28 депутатів із 42 обраних. До початку самої сесії, члени постійної комісії досконало вивчили і обговорили питання та затвердили порядок денний.

???????? Засідання депутатів районної ради розпочалося з офіційної церемонії підняття національного стягу. Право підняти Державний прапор України було надано депутатам Золотоніської районної ради VIII скликання Володимиру СТРІХОВСЬКОМУ та Миколі АВРАМЕНКУ. В усі часи український прапор був однією з найвищих і найшанованіших святинь. Це наш історичних дух, наша совість і символ нашої незламності, це вічно жива пам’ять і вічна мрія нашого народу.

???????? Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА привітав усіх присутніх із знаменним святом, яке об’єднало усіх громадян України для боротьби за світле майбутнє. Виокремив ряд депутатів, які у період військової агресії поряд зі своєю професійною і депутатською діяльністю, активно займаються волонтерством, організовуючи роботу з надання всебічної допомоги Збройним Силам України, нашим воїнам - землякам, які стоять на захисті суверенітету та територіальної цілісності України. Борис ЄВМИНА виконав приємну місію та нагородив Почесною грамотою Черкаської обласної ради депутатів Золотоніської районної ради: ЛОСІЦЬКУ Людмилу Миколаївну, СТРІХОВСЬКОГО Володимира Анатолійовича, ЧУБЕНКА Олексія Анатолійовича, ЯРОШ Валентину Іванівну.

Грамотою Золотоніської районної ради депутатів: АВРАМЕНКА Миколу Юрійовича, БУТ Любов Анатоліївну, ГЛОБУ Ларису Іванівну, КОЗЛОВА Сергія Михайловича, ЮРКОВСЬКОГО Олександра Юрійовича.

 

???????? Далі голова райради запросив депутатів до сесійної зали для продовження роботи та проведення пленарного засідання тринадцятої сесії Золотоніської районної ради. Всі присутні вшанували пам’ять справжніх синів та доньок нашої держави, які загинули у широкомасштабній війні з російським агресором. Далі, відповідно до порядку денного депутати розглянули вісім питань, а саме: про внесення змін до районної ради Програми «Про підтримку Золотоніського батальйону територіальної оборони в/ч А 7323» на 2022-2025 роки, про управління і розпорядження суб’єктами та об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ та міста Золотоніського району Черкаської області, про відмову від права постійного користування земельною ділянкою, про внесення змін до плану діяльності Золотоніської районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік, про внесення змін до рішення Чорнобаївської районної радивід 22.11.2019 № 40-7/VII «Про затвердження списку присяжних Чорнобаївського районного суду Черкаської області, про надання дозволу комунальному підприємству «Драбівські теплові мережі» Золотоніської районної ради Черкаської області на укладення договору постачання природного газу та про надання дозволу Золотоніському районному комунальному підприємству «Райтеплоенергія» на укладення договору постачання природного газу. По всіх питаннях, винесених на позачергову сесію районної ради, депутати прийняли відповідні рішення.

???????? Після закриття сесії очільники районної ради разом з депутатами здійснили покладання квітів до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку з нагоди Дня Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора