A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Вони за нас, а ми за них! Разом ВИСТОЇМО!

Дата: 24.08.2022 11:41
Кількість переглядів: 427

          Золотоніська районна рада за ініціативи та матеріальної підтримки благодійної оргпнізації  «ФОНД ДОПОМОГИ ТА НАДІЇ», де головою правління є Ольга УСОВА,  започаткувала благодійну акцію «Допоможи родині військовослужбовця». Дану акцію було розпочато із села Крупське, де нині мешкає 31 сім’я учасників бойових дій.    

           Саме 19 серпня, на свято Преображення Господнього,  була приурочена зустріч з ними. Вона відбулася за участі голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНИ, заступника Валентини ЯРОШ та директора ПП «Крупське» Володимира БАРВЕТА.  Метою їхнього візиту був пошук шляхів підтримки членів родини тих, котрі захищають цілісність України.

          Очільники поспілкувалися із членами сімей військовослужбовців, обговорили проблемні питання, які необхідно вирішити у найближчій перспективі, подякували кожній сім’ї, за мужніх та відважних синів та доньок, які гідно боронять українські землі від російського агресора, наближаючи нашу Перемогу та передали пакунки із продуктовими наборами та засобами гігієни.      

          Учасники зустрічі висловили щиру вдячність керівництву Золотоніської районної ради за слова підтримки, активну громадську позицію та розуміння. В ході зустрічі були зроблені певні висновки для подальшого вирішення проблемних питань.

           На передовій наші Герої роблять все можливе, щоб Перемога настала якнайшвидше, а наш моральний обов’язок - підтримка та надання необхідної допомоги сім’ям Захисників та Захисниць.

          Вони за нас, а ми за них! Разом ВИСТОЇМО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора