A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Годувальниці для маленької донечки

Дата: 16.09.2022 14:56
Кількість переглядів: 488

Під час минулої зустрічі у селі Крупське із родинами військовослужбовців, які захищають цілісність України, до голови Золотоніської районної ради Бориса ЄВМИНИ звернулась Катерина КАЛЮЖКА із проханням про допомогу у придбанні доїльного апарату. Маючи на руках неповнолітню дитину, жінка тримає у господарстві дві корови, які є справжніми годувальницями для маленької донечки.

Катерина одна з небагатьох, хто має дві худоби на власному подвір’ї. Адже у селах Золотоніського району кількість поголів’я щороку зменшується. І така тенденція спостерігається не тільки тут.

Ранок господині розпочинається вдосвіта. Тварин найперше потрібно подоїти та нагодувати. Автомата у господарстві немає, тому все робить вручну. Як говорить сама жінка, догляд за тваринами нелегкий. «Це важка праця, але мені завжди допомагав чоловік, допоки він не став на захист Батьківщини. Тоді мені вже не під силу стало самій упоратися з усім господарством», - розповідає жінка.

Тому спільно із директором ПП «Крупське» Володимиром БАРВЕТОМ було придбано доїльний апарат, а вже сьогодні його вручили родині.

Очільник району сподівається, що цей механізм стане незамінним помічником та полегшить важку працю молодої мами та дружини військовослужбовця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора