A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

День рятівника України

Дата: 19.09.2022 09:14
Кількість переглядів: 553

   День рятівника України – це професійне свято всіх працівників рятувальних служб, яке було запроваджене, щоб вшанувати їх, показати, наскільки вони важливі для нашої країни і віддати данину поваги.

   16 вересня, напередодні професійного свята, у Золотоноші відбувся урочистий захід у пожежній частині міста. Працівників Золотоніського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області з професійним святом привітав голова районної ради Борис ЄВМИНА. «Бажаю вам міцного здоров’я, добра, миру, наснаги та витримки у службі на благо України! Завжди повертайтеся додому здоровими та неушкодженими. Нехай вас та ваші сім’ї оберігає Господь Бог» - звернувся до рятувальників очільник району.

   Обласними відзнаками були нагороджені за високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов'язків Олександр ПИЛИПЕНКО - начальник Золотоніського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області та Альона КОВАЛЬ - головний фахівець відділу цивільного захисту.

   Крім того, у святковій атмосфері Борис ЄВМИНА вручив подарунки та грамоти від Золотоніської районної ради за значні особисті внески у справу захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, особисту мужність, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника кращим працівникам, а саме:

1. Володимиру ГОЛОВНІ - заступнику начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Золотоніського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області;

2. Олександру СІПКУ - командиру відділення 8 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області;

3. Олександру СУРТАЄВУ - пожежному-рятувальнику 8 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області;

4. Олександру ТКАЧУ - начальнику караулу 8 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області;

5. Юрію ЗАЛЕВСЬКОМУ - заступнику начальника 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області.

  Голова Золотоніської районної ради подякував кожному за мужність, професіоналізм і самовідданість.Висловив вдячність за врятованні життя, за збереження матеріальних і культурних цінностей.

   Тож нехай нагородою за цю нелегку і небезпечну працю служать суспільне визнання та повага. Подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії. Міцного здоров’я, благополуччя, наснаги та витримки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора