A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ШАНОВНІ УКРАЇНСЬКІ ВОЇНИ - ЗАХИСНИКИ ТА ЗАХИСНИЦІ!

Дата: 14.10.2022 10:57
Кількість переглядів: 406

     Щиро вітаю Вас з Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва, які ми символічно відзначаємо в День великого православного свята Покрови Пресвятої Богородиці, та які уособлюють мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої Героїчні імена. Тож нехай овіяне козацькою славою свято додасть енергії та оптимізму, сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних.

   Велика вдячність українським військовим, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких.

   Низький уклін нашим славним ветеранам і захисникам сучасності за високий героїзм і мужність, за віддані роки та життя задля щасливого майбутнього українського народу. Щирі вітання кожному, хто і сьогодні несе нелегку військову службу.

   У цей святковий день бажаємо незламної волі, надійного сімейного тилу! Богатирського здоров’я всім та довголіття, радості та добра, незламної волі, родинного затишку, звершення всіх мрій і бажань, злагоди і миру в країні, плідної праці на благо українського народу, задля слави нашої рідної Вітчизни! 

   Нехай День захисників і захисниць України завжди святкується під покровом мирного неба!

Слава Україні!

Слава всім нашим ГЕРОЯМ!

 

З повагою

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора