A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ІСТОРІЯ МАЄ ЗДАТНІСТЬ ПОВТОРЮВАТИСЯ

Дата: 28.10.2022 10:15
Кількість переглядів: 437

28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного свідомого громадянина. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні. Нацистська окупація, кривавими смерчами пронеслася нашою країною і забрала десятки мільйонів життів. Неоціненний вклад українського народу в боротьбі з нацизмом, героїчні подвиги та мужність, мільйони життів та скалічених доль та біль, який залишиться в серці кожного українця назавжди.

З нагоди відзначення 78-ї річниці, затупник голови Золотоніської районної ради Валентина ЯРОШ та працівники апарату районної ради приєдналися до вшанування всіх, хто забезпечив тоді і забезпечує сьогодні звільнення нашої України від ворога. Присутні поклали квіти до пам’ятних знаків землякам та вшанували хвилиною мовчання тих, хто ціною власного життя виборов мир для наступного покоління.

Боротьба за незалежність України продовжується і сьогодні. Знову, як і тоді, близько вісімдесяти років тому, наші воїни виборюють свободу та захищають українську землю від ворога. І саме завдяки їм, відданим Україні та її народу захисникам, українська земля завжди буде сильною та незалежною!

ВІЧНА СЛАВА УСІМ ЗАХИСНИКАМ! Перемоги і миру нам усім, благословення кожному українцю і пекло ворогам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора