A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Золотава осінь перегорнула ще одну сторінку життя

Дата: 28.10.2022 10:21
Кількість переглядів: 565

Сьогодні золотава осінь перегорнула ще одну сторінку життя в долі хорошої, надзвичайно порядної та чуйної людини висококваліфікованого та досвідченого Бориса Григоровича ЄВМИНИ - голови Золотоніської районної ради, який не шкодуючи власного здоров’я і сил, сумлінно працює на благо рідного краю.

Ініціативний і вмілий керівник, який завжди прислухається до людей і переймається їхніми проблемами, врівноважений, мудрий і далекоглядний -таким Бориса Григоровича знаємо, впевнені, не тільки ми. Залучивши свої організаторські здібності, він зумів налагодити чітку, системну роботу районної ради. Крім того, Борис Григорович рішуча та наполеглива людина, яка на власному прикладі демонструє, як треба працювати, не боятися брати на себе відповідальність і бути чесним перед людьми.

Борисе Григоровичу, всім колективом Золотоніської районної ради вітаємо Вас з Днем народження та зичимо міцного здоров'я, щастя, досягнення цілей та реалізації планів під мирним небом України! Бажаємо, щоб Ваші прагнення і вміння, енергія і досвід, виваженість і прагматизм, рівновага розуму і серця супроводжували Вас ще довгі роки на світлій та рівній життєвій дорозі. Успіхів і благополуччя, радості і життєвої енергії, прихильності фортуни в усіх починаннях. Нехай робота приносить задоволення і результат, друзі будуть надійними, а вдома Вас завжди чекає тепло родинних сердець та сімейного вогнища.

Пишаємось, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних вершин.

 

З повагою,

колектив Золотоніської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора