A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

СОЦІАЛЬНИЙ ПРАЦІВНИК - ЦЕ НЕ ПРОФЕСІЯ, ЦЕ ПОКЛИКАННЯ, ЦЕ ДОЛЯ...

Дата: 04.11.2022 15:03
Кількість переглядів: 401

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Цьогоріч – в умовах воєнного часу.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації перед соціальною сферою постали нові виклики. Сьогодні, в умовах війни, всі особливо відчули цінність і значимість цієї професії.

У залі засідань райради причетних до урочистої події привітали голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та голова Золотоніської районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА, нагородили Почесними грамотами, вручили Подяки та подарунки.

У своєму вітальному слові Борис ЄВМИНА висловив слова глибокої поваги та вдячності усім представникам соціальної сфери району за той вагомий внесок, який вони роблять своєю щоденною працею, опікуючись проблемами жителів нашого краю та вручив Подяку за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток соціального захисту населення Золотоніського району та з нагоди Дня працівника соціальної сфери колективу управління соціального захисту населення Золотоніської районної державної адміністрації Черкаської області, керівником якого є Валентина СКИБА.

Тож вітаємо всіх тих, хто за покликом душі та серця опікується проблемами людей та забезпечує їх потреби. Низький уклін вам за доброту, терпіння, щирість, любов до людей. Нехай ваше самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, людяність повертаються до вас сторицею!

Міцного здоров’я вам та вашим родинам, мирного неба над головою, щастя й добробуту!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора