A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Шановні воїни, захисники та захисниці України! Щиро вітаю вас з професійним святом — Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 11:00
Кількість переглядів: 340

Швидко плинуть роки, і кожен із них, неначе чергова сторінка, долучається до великої книги історії українського війська.

Нині потужні, високопрофесійні, добре оснащені та всебічно забезпечені Збройні Сили України здатні комплексно й адекватно реагувати на будь-які виклики та загрози. Вони є надійним щитом нашої держави, гарантом забезпечення її безпеки й територіальної цілісності.

На жаль, серед військовослужбовців нашого району є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом. Пам’ять про них навіки залишиться в наших серцях. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих Героїв і низько схиляю голову.

А всім, хто зараз захищає державні кордони на передовій, підвищує свою майстерність на військових полігонах, працює на підприємствах оборонної галузі бажаю із честю пройти складні випробування та повернутись до рідних домівок живими і здоровими.

Козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили. Здоров’я та успіхів на ниві служіння українському народу. Зі святом!

Слава Україні!

 

З повагою,

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора