A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ТРЬОХ СВЯТ: МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА, ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 06.12.2022 11:02
Кількість переглядів: 413

Святкова зустріч з нагоди потрійного свята відбулася 5 грудня у залі засідань Золотоніської районної ради й зібрала разом представників трьох шанованих діяльностей. І хоч на перший погляд ці свята не мають нічого спільного, однак події останніх років цю тезу повністю спростували.

🔻На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

🔻Відтак, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА та начальник районної військової адміністрації Ірина ТЕРНОВА, провели паралелі між трьома календарними датами, не втомлюючись дякувати людям, з яких саме і починається Україна. Вони знайшли найкращі слова вітань на адресу волонтерів, військовослужбовців, представників органів місцевого самоврядування, дякуючи за співпрацю, спрямовану на процвітання Золотоніського району та всієї України.

🔻Після привітань відбулась церемонія нагородження. Кращі військовослужбовці, волонтери, представники органів місцевого самоврядування та ті, хто вкладає свій талант, час та ресурси у втілення соціально корисних проектів були нагороджені обласними, районними відзнаками та подарунками.

🔻Міць української держави у єдності всіх верхівок влади, армії та народу. Тому важливо спільно продовжувати працювати задля нашої Перемоги!

 

Міцного здоров’я всім, Божого благословення та мирного неба!

СЛАВА УКРАЇНІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора