A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Новорічні свята – ще один чудовий привід подарувати маленьким серцям частинку власного душевного тепла

Дата: 19.12.2022 10:52
Кількість переглядів: 516

 

          На жаль, не всі діти мають можливість відчути тепло і затишок рідного дому. Але вони так само вірять в казку і в те, що мрії збуваються.           
          Тому напередодні новорічних свят, 14 грудня, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА відвідав Кропивнянський дитячий будинок для дітей шкільного віку Черкаської обласної ради, де на сьогоднішній день виховується 14 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. 


          Під час візиту голова Золотоніської районної ради ознайомився з роботою закладу, оглянув приміщення установи та поспілкувався з Тетяною Григорівною ФІЛІПОВОЮ - директором закладу.  
          Очільник району вручив вихованцям солодкі подарунки, одяг та взуття. Вітати малечу з наступаючими святами було особливо приємно.  Адже неможливо було не помітити радість у їхніх очах. Вони не приховували своїх емоцій, цікавості та вражень. 


       Наприкінці зустрічі Борис ЄВМИНА побажав дітям  веселих свят, міцного здоров'я, щасливого дитинства та мирного неба. Висловив велику вдячність вихователям за те, що в такий нелегкий час  дарують батьківське піклування дітям.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора