A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ПЕРЕДНОВОРІЧНА ПОЇЗДКА НА ПІВДЕНЬ

Дата: 02.01.2023 10:42
Кількість переглядів: 510

         Вже не вперше відправляємо гуманітарний вантаж на південь нашої країни, тим самим підтримуючи українців, які нині відчувають жахи війни, але не здаються у своїй вірі та боротьбі.

           Це саме той час, коли ми не можемо лишатися осторонь. Саме та ситуація, коли любов до своєї країни потрібно доводити не словом, а справою.

     Голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом із очільником Звенигородської районної ради Сергієм СТРУКОМ, головою Драбівської селищної ради Світланою ОРЕЛ та працівниками  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Черкаській області вирушили із гуманітарним вантажем до Нововоронцовської територіальної громади, де замість святкових салютів місцеві мешканці чують лише вибухи та обстріли, де військові замість по-новорічному увібраної оселі туляться у тісних землянках та бліндажах чи в напівзруйнованих приміщеннях, а замість святкового столу вони радіють примітивним продуктовим наборам, які привозять волонтери.

 

           Ця поїздка видалась нелегкою, як у фізичному так і в моральному плані. Щосекунди існувала загроза обстрілів. Зовсім поряд чулися сильні вибухи... Саме в ці хвилини починаєш цінувати прості речі, розуміти, що щастя в буденних речах, в тому що ти живий та твої рідні знаходяться у безпеці. Та нажаль, не всі співвітчизники можуть відчути це щастя на собі.

           Багато хто з них змушений грітися біля вуличних вогнищ та готувати на них скромну новорічну вечерю. Холод, голод, дефіцит найнеобхідніших речей та ліків - така сьогодні реальність Херсонської області.

           Саме тому, 29 грудня 2022 року, спільними зусиллями було відправлено 45 кубометрів дров, пиломатеріали для ремонтних робіт, продукти харчування та решту необхідних речей для того, щоб у людей була хоча б мінімальна можливість відчути тепло та атмосферу новорічних свят.      

          Окрема подяка за надану допомогу приватному підприємцю Роману ВЕРНИГОРІ, Ірині ВЕЛИЧКО- директору ПП "Компанія"Зелена Діброва", Драбівській та Вознесенській територіальним  громадам, рятувальникам 8 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Черкаській області та військовим, які активно долучилися до волонтерської допомоги.

          Минулий рік був важким випробуванням для кожного з нас, але як ніколи наблизив нас до  головного - нашої Перемоги.  І як би окупанти не намагалися нести свою пітьму на наші землі, українські світанки значно яскравіші. Тому ми й надалі будемо допомагати та підтримувати тих, хто перебуває в складних життєвих обставинах та демонструвати світу, що Україна єдина.

           ЛИШЕ РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора