A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Про можливості інформаційного ресурсу “е-Ветеран”

Дата: 21.02.2023 11:15
Кількість переглядів: 464

   Минулої п’ятниці Українська асоціація районних та обласних рад провела спільну з Міністерством у справах ветеранів України онлайн-нараду, де було презентовано електронний сервіс ,,є-Ветеран.

   Голова районної ради Борис Євмина і його заступник Валентина Ярош спільно з очільниками районних та обласних рад України прослухали фахівців Міністерства у справах ветеранів України, які презентували роботу і можливості інформаційного ресурсу ,,е-Ветеран.

   Потрібно зазначити, що “е-Ветеран” створено фахівцями Мінветеранів на базі Єдиного державного реєстру ветеранів війни як сучасний цифровий інструмент інформування та надання кваліфікованих послуг українським ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей і родин загиблих Воїнів. На сайті eveteran.gov.ua можна отримати вичерпну інформацію щодо питань соціального захисту, про надання статусів, а ідентифікувавшись за допомогою електронного цифрового підпису – скористатися цифровими ветеранськими послугами.

Наразі вже доступні: послуга з надання підтримки ветеранам-особам з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ груп, за якою можна отримати 16 тисяч гривень від Червоного Хреста України, а також подати онлайн заявку на участь у Всеукраїнських змаганнях “Ігри Нескорених” 2023 року.

 

   Звертаємо увагу, що заявники зможуть отримати виплату одним платежем на банківський рахунок у розмірі 4000 гривень на місяць. Грошова допомога надватиметься протягом чотирьох місяців незалежно від отримання ними інших видів допомоги. Детальну інструкцію про те, як подати заявку, можна знайти за посиланням https://cutt.ly/d33REF9 або у відео https://youtu.be/7LGOIzH6_H8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора