A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

НАЛАГОДИЛИ СПІВПРАЦЮ

Дата: 24.02.2023 10:29
Кількість переглядів: 657

     Ал Шаар Алі Хуссам та Євген Фоменков, члени правління благодійного фонду «Нью Ренесанс», завітали до Золотоніської районної ради минулого тижня. Приїхали гості на запрошення голови Бориса Євмини.

             

     Зустріч пройшла у теплій атмосфері. Говорити почали відразу про важливе – допомогу, яку фонд може надати для Золотоніського району, а в першу чергу – військовослужбовцям. Борис Григорович повідомив благодійникам, що наразі має запит від військових. Їм потрібне певне бойове спорядження (тепловізори, рації, інше) та термобілизна. Ал Шаар Алі Хуссам та Євген Фоменков інформацію взяли до уваги, і результату довго чекати не довелося. Через декілька днів рідні бійців одного із підрозділів військової частини, що дислокується в Золотоноші, отримали фотозвіт. На сьогодні якісна термобілизна уже зігріває наших захисників. Хлопці передачею задоволені, дякують за підтримку і фонду, і колективу Золотоніської районної ради, адже допомогу від неї отримують не вперше. Раніше рада передавала і продукти харчування, й ліки, й інші необхідні речі. Благодійники пообіцяли, що це лише початок їхньої особистої співпраці із Золотоніським районом. Адже переможемо тоді, коли будемо разом!

     Того дня представники фонду на відвідинах Золотоніщини не зупинилися. Вони побували й у Центрі допомоги армії в Черкасах. «Допомога – це люди... Люди не тільки з різних регіонів України, а й з різних куточків планети. Ал Шаар Алі Хуссам та Євген Фоменков – люди з великим серцем. Вже не вперше допомагають нашому фонду закривати потреби військових. Цього разу Центр допомоги армії отримав протизастудні ліки, краплі від нежитю та препарати від кашлю, а золотоніські військові – ще й термобілизну. Дякуємо, люди! Ви неймовірні!» – написала на своїй сторінці у Фейсбуці Лариса Малкова, голова фонду «Нью Ренесанс».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора