A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

СПІВПРАЦЯ, ЯКА МАТЕРІАЛІЗУВАЛАСЬ В КОНКРЕТНУ Й ПОТРІБНУ ДОПОМОГУ

Дата: 27.02.2023 10:46
Кількість переглядів: 448

На жаль, жителям Золотоніського району, як і всім українцям, доводиться звикати до нових, досить суворих реалій життя в умовах широкомасштабної війни. Одна із проблем, котру всі уже відчули, – відсутність електроенергії, через пошкодження генеруючих об’єктів та розподільчих ліній внаслідок ракетних ударів ворога.

Відео можна переглянути за посиланням: http://youtu.be/MQ44kYpt2Vs

Звичайні громадяни, різні організації та установи, почали масово скупляти генератори, котрі працюють на бензині чи дизельному паливі. Як наслідок, ціни на відповідне обладнання миттєво зросли в кілька разів. І далеко не всі заклади мають можливість його придбати. Особливо ця проблема актуальна для навчальних закладів. Адже навчальний процес у школах і дитсадках продовжується.

Співпраця Золотоніської районної ради із громадською спілкою «Дистрикт Ротарі Інтернешенел 2232» та громадською організацією «Ротарі клуб Черкаси», матеріалізувалась в конкретну й потрібну допомогу. Для потреб Васютинської гімназії Іркліївської сільської ради Золотононіського району Черкаської області та комунального закладу «Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради» були передані два генератори, а найближчим часом їх отримають ще й школи у Хрущівці та Зорівці. Вони забезпечать функціонування та якісну організацію навчального процесу закладів в непростих умовах.

Така суттєва допомога є надзвичайно важливою для нашого району в умовах тривалого відключення електроенергії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора