A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ВІЙНА НЕ ЗАГУБИТЬСЯ У ГІРКИХ СПОГАДАХ

Дата: 01.03.2023 16:28
Кількість переглядів: 523

Багатодітна родина внутрішньо переміщених осіб з селища Довга Балка Краматорського району Донецької області, нині обживає приміщення дитячого садочку в селі Олімпіадівка Драбівської територіальної громади, де після довгих поневірянь у пошуку прихистку в Золотоніському районі знайшла затишок та розпочала життя з чистого аркуша. Батьки виховують 9 дітей, будують плани на майбутнє та свято вірять у перемогу ЗСУ.

Понад сімсот кілометрів відділяє донеччан від дому. Але про події, що відбуваються на малій Батьківщині, родина цікавиться щоденно. Чоловік та дружина постійно переглядають відео та фото місцевих новин, опублікованих у телеграм-каналі, із сумом споглядають на зображення свого розбомбленого селища та багатьох сусідніх сіл у громаді. На все життя запам’ятаються ті пекельні тижні, коли від звуків вибухів та розриву бомб не було бодай невеличкої паузи, щоб перевести подих.

Зараз сім’я шукає будь-які можливості продовжувати своє життя повноцінно, не зважаючи на турботи, з якими довелося зіштовхнутися. В цей скрутний час родині потрібна і матеріальна, і психологічна підтримка.

Саме тому, 1 березня, голова Золотоніської районної ради Борис Євмина спільно із головою Драбівської територіальної громади Світланою Орел, відвідали родину переселенців, оглянули умови проживання, вивчили потреби сім’ї. У ході зустрічі родина отримала продукти харчування, побутову хімію, дитячі іграшки та солодощі.

Сьогодні варто подякувати Світлані Орел, яка подарувала справжнє тепло родинного кола, затишок та турботу, підтримала, допомогла вгамувати біль та гіркоту дорослих від страхіть війни та обігріла кожну дитину справжньою материнською любов’ю.

Тож будьмо добрішими, коли це можливо. А це можливо завжди!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора