A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ЛАНЦЮГ ДОБРИХ СПРАВ В ДІЇ

Дата: 06.03.2023 11:05
Кількість переглядів: 89

З початком повномасштабного вторгнення росії, український народ продемонстрував неабияку згуртованість та незламність у боротьбі із ворогом. Зараз кожен з нас працює на власному фронті – доки мужні захисники зі зброєю в руках боронять нашу землю, дбайливі господині у тилу невтомно розкачують тісто, аби наліпити чергову партію смачних вареників, апетитних пиріжків та заготовляють консервацію, як для військових, так і для вимушено переміщених осіб.

Після публікації матеріалу про багатодітну родину донеччан, до Золотоніської районної ради звернулась Ольга Радченко із села Богуславець, яка запропонувала власну допомогу для родини. Жінка сама мама двох чудових діток, а нині перебуває в очікуванні на третє маля. Чоловік Ольги мужньо стоїть на захисті миру та добробуту України, та жінка не опускає руки і не піддається страху. Ольга щодня займається волонтерством.

«Щойно прочитала про цю родину, то побігла, швиденько назбирала потроху всього, що було в погребі та й передала. У такий час треба бути пліч-о-пліч, бо хто, як не ми маємо допомагати потребуючим», – розповідає місцева жителька села Богуславець.

Господиня зібрала домашню консервацію, макаронні вироби, крупи, чаї, велику кількість солодощів та печива для дітлахів, теплі в’язані шкарпетки, засоби гігієни та багато-багато іншого. Наближчим часом вся допомога буде передана родині.

Нині важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все таки є. Тож шановна Ольго, висловлюємо щиру подяку за добросердечність, чуйність та щирість. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог пошле Вам та Вашій родині міцне здоров’я, радість та щастя!

Ворогу не здолати нашу непереборну націю – ми на своїй землі, з нами правда і віра у Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора