A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

15 березня голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА взяв участь у робочій нараді з головами територіальних громад

Дата: 16.03.2023 07:51
Кількість переглядів: 141

До порядку денного було внесено шість питань, що стосувались життєдіяльності Золотоніського району.

Важливими серед них були питання про стан оповіщення військовозобов’язаних під час мобілізації в І кварталі 2023 року на території Золотоніського району та надання реабілітаційних послуг постраждалим внаслідок війни. Присутні обговорили розвиток безкоштовного протезування та реабілітації членів сімей загиблих військовослужбовців на базі ГО "Табір Максимум", основним завданням цієї організації в подальшому є пришвидшення процесу отримання якісних протезів для бійців. Нині це дійсно велика потреба!

Також у ході зустрічі було обговорено питання про визначення місць вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців на території громад Золотоніського району та про заходи щодо запобігання та недопущення виникнення пожеж у весняний період 2023 року на території Золотоніського району.

Під час засідання обговорили і питання щодо проведення профілактичних заходів органами Національної поліції та представниками територіальних громад щодо правового виховання та профілактики правопорушень і бездоглядності серед неповнолітніх.

На завершення наради розглянуто питання про державні програми щодо підтримки соціально незахищених категорій населення та військовослужбовців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора