A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

ПРОТЯГУЄМО РУКУ ДОПОМОГИ ТИМ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ

Дата: 31.03.2023 13:22
Кількість переглядів: 72

Наразі в Україні мало благодійних організацій, які б покривали потреби сімей, де дітьми опікуються їхні дідусі та бабусі. Тому ці люди часто залишаються наодинці зі своїми проблемами, які інколи є непосильними для них. А проблем у таких родин зазвичай багато.


У селі Степове Іркліївської територіальної громади   мешкає сім'я Ільїних. Завжди привітна та щира Людмила, в минулому працівниця сільськогосподарського підприємства, нині змушена виховувати своїх двох онуків самостійно. У цих діток стільки відкритості та завзятості, що всі навколо немов заряджаються від них позитивом і добротою. Вероніка відвідує дитячий садочок, а старший Назар вже ходить до дев'ятого класу та намагається гарно навчатися. Хлопчик потребує певного обстеження, лікування та фінансових витрат. Отримуючи пенсію, якої інколи вистачає лише на оплату комунальних послуг, Людмилі важко забезпечувати повноцінно своїх онуків усім необхідним.


Тому задля їхньої підтримки, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом із депутатом районної ради VIII скликання Ларисою Куцеконь зібрали та передали родині продукти харчування: крупи, макаронні та тушковані вироби, олію, тощо.
Найприємніше в цьому процесі – це щира вдячна реакція людей, бо інколи один продуктовий набір дорівнює життю однієї сім'ї протягом місяця!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора