A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

14 квітня день народження депутата Черкаської обласної ради та головного лікаря Черкаського обласного кардіологічного центру – Світлани Василівни ЖУРБИ

Дата: 14.04.2023 08:41
Кількість переглядів: 67

14 квітня, прекрасної весняної днини,  завітав день народження в долю гарної жінки, високопрофесійного фахівця своєї справи, доброї і шанованої людини, відповідального і розсудливого депутата Черкаської обласної ради та головного лікаря Черкаського обласного кардіологічного центру – Світлани Василівни ЖУРБИ.

Світлано Василівно, щиро вітаємо Вас з днем народження і бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, душевної краси, святкового настрою, яскравих мрій, творчих звершень, щирої любові і гармонії. Нехай кожен прийдешній день наповнює Ваше серце теплом та усіма благословенними дарами.

Сердечно зичимо залишатися такою ж сонячною, життєрадісною, професійною та відкритою і з такою ж упевненістю, крокувати по життєвому шляху й надалі, ніколи не здаватися і завжди залишатися прикладом для колег та друзів!

Будьте завжди успішною, життєлюбною та щасливою! Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та спокою в рідній Україні!

 

З повагою,

голова Золотоніської районної ради

Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора