A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Події на Чорнобильській АЕС ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Ця катастрофа є болем для всієї України…

Дата: 26.04.2023 12:47
Кількість переглядів: 126

26 квітня 2023 року, голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом зі своїм заступником Валентиною ЯРОШ, заступниками районної військової адміністрації, представниками влади міста, керівниками силових структур, учасниками ГО «Союз Чорнобиль», ліквідаторами наслідків аварії та їхніми рідними поклали живі квіти до пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих чорнобильців, що вже пішли з життя.

Сьогодні Чорнобильська трагедія могла б повторитись знову. На початку військової агресії ворог захопив Чорнобильську АЕС та облаштував собі позиції у високотоксичній місцевості під назвою «Рудий ліс», піднявши там хмари радіоактивного пилу. Тоді реально могла статися техногенна катастрофа і лише завдяки Збройним Силам України вдалося попередити страшну трагедію. Щира вдячність Героям-чорнобильцям, тим що рятували світ і Україну від Чорнобиля у 1986 році. Дякуємо новітнім героям, які вчергове запобігли новій катастрофі. Шана і низький уклін усім нашим героям. Ми безмежно вдячні та віримо, що ми – український народ переможемо у цій війні, а «мирний атом» завжди буде мирним!»

Вічна слава і пошана тим, хто з нами!

Вічна пам’ять тим, хто відійшов у вічність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора