A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

Минають роки, але ми зберігаємо в пам’яті страшну трагедію, яка залишила відбиток в долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, та родин у всіх куточках світу…

Дата: 08.05.2023 08:27
Кількість переглядів: 101

Можливо, зараз в розрізі минулих років, комусь здається, що ті втрати десь далеко, що вони безіменні та невідомі. Та за кожним загиблим бійцем на тій війні сумують його рідні та близькі які пережили ті довгі роки війни. Пам’ятайте це! Їхній подвиг непідвладний часу, як й наша щира та безмежна вдячність їм – людям, які виявили нездоланну мужність та незламність духу в боях за рідну землю та свободу.

На превеликий жаль, ми знову змушені виборювати власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з поля бою, матері знову тривожно чекають повернення своїх синів, діти зі слізьми на очах своїх батьків, все мирне населення потерпає від постійних обстрілів.

Ми не дозволимо окупанту використати подвиг наших полеглих і живих героїв для провокацій проти України! Згадаймо та вшануймо пам'ять усіх українців, які поклали свої життя за мир та свободу!

Дякуємо кожному, хто мужньо боровся за мир під час Другої світової війни і хто робить це зараз, хто на стороні добра мужньо протистоїть злу.

Голова Золотоніської районної ради                                           Борис ЄВМИНА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора