A A A K K K
для людей із порушенням зору
Золотоніська районна рада
Черкаська область

УКРАЇНА - ЗЕМЛЯ ГЕРОЇВ

Дата: 23.05.2023 11:39
Кількість переглядів: 114

🔵Щорічно 23 травня в Україні відзначається День Героїв. Це день шани всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, це свято величі духу українських воїнів, які є символом нескореності української нації і тих, хто прямо зараз бореться проти російської армії за нашу свободу.

🟡Сьогодні лави Героїв щоденно доповнюють Герої сучасності, які не шкодуючи свого життя воюють за мир, добробут та цілісність нашої держави. Вони були, є і будуть завжди. Тому День Героїв, що святкується щороку 23 травня, завжди буде важливим та актуальним для кожного українця. Адже тільки завдяки героїзму українців у всі часи та епохи, наша держава сьогодні знаходиться на мапі землі.

🔵З нагоди Дня Героїв голова Золотоніської районної ради Борис ЄВМИНА разом зі своїм заступником Валентиною ЯРОШ, працівниками апарату районної ради вшанували пам'ять хвилиною мовчання тих, хто ціною власного життя виборов мир для наступного покоління та поклали квіти до пам’ятних знаків.

Полоще вітер синьо – жовтий стяг.

Осиротіла ненька – Україна

Оплакує в молитвах і піснях.

Її вітри весняні сповивають,

І сонечко голубить повсякчас

Сини землі святої не вмирають!

… Їх душі спочивають в небесах…

🟡Ми всі вклоняємося низько в пошані перед героїзмом минулих поколінь і перед новітніми Героями. Вони вже не далекі історичні постаті, про яких дізнаємося з книг. Вони – наші рідні, друзі, сусіди, однокласники чи колеги, які присвятили себе боротьбі за свободу й незалежність України.

ПАМ’ЯТАЄМО ПОЛЕГЛИХ Й ШАНУЄМО ЖИВИХ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора